
مواد لازم تهیه قابلی پلو
- برنج: ۲ پیمانه
- گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۲ حبه
- هویج: ۲ عدد
- کره: ۵۰ گرم
- زعفران: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- کشمش پلویی به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه، دارچین و پودر هل به میزان لازم
طرز تهیه قابلی پلو
تکههای گوشت را با کره سرخ کرده و کنار بگذارید. پیازها را رنده کرده، در تابه دیگری سرخ کنید تا طلایی شود. ادویه، سیر ریز شده و زعفران را با پیاز مخلوط کرده و همه این مواد را به گوشت سرخ شده اضافه کنید تا با ۳ پیمانه آب بپزد.
پس از یک ساعت، یک پیمانه آب گوشت را با برنج خیس شده بدون آب و نمک بپزید تا دم بکشد. هویج را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس شکر و کشمش را به آن افزوده و حدود یک دقیقه با هم تفت دهید.
وقتی برنج پخته شد، هویج و کشمش را روی آن بریزید. میتوانید تکههای خورشت گوشت را جدا کنار ظرف برنج یا زیر برنج گذاشته، آب خورشت را در یک پیاله سرو کنید. از خلال پسته و بادام هم میتوانید برای تزیین استفاده کرده و درصورت دلخواه آنها را با هویج تفت دهید.
در قابلی پلو به جای گوشت گوسفند، از گوشت گوساله یا مرغ هم میتوان استفاده کرد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای ملل “گراتن بادمجان و مرغ، غذای محبوب فرانسوی” را مطالعه کنید.
- ۹۹/۰۳/۳۱