پاستا یکی از محبوبترین غذاهای بینالمللی است که تهیه آن با انواع گوشت و سبزیجات طعم بینظیری به آن داده است.

پاستا یکی از مهمترین و اصلی ترین غذاهای ایتالیایی، تقریبا در همه جای دنیا و در بین همگان محبوب است. پاستاها انواع بسیاری دارند که هر کدامشان با طعم متفاوت خود سلیقههای متفاوت را راضی میکنند. بخش آشپزی مجله دلتا امروز با طرز تهیه پاستا مرغ به روز شده است. با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
مواد لازم
- سینه مرغ ۴۰۰ گرم
- پاستا ۴۰۰ گرم
- قارچ ۴ عدد
- پیاز ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۵ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق مرباخوری
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
- نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا مرغ
- ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و در قابلمهای به همراه نصف لیوان آب بریزید. پیاز را پوست گرفته و ریز رنده کنید و با زردچوبه و نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا مرغ خوب بپزد و آب آن کامل تبخیر شود.
- در قابلمهای جداگانه آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید و پاستا را در آن بریزید و با توجه به مدت زمانی که روی پاکت پاستا نوشته شده آن را آبکش کنید.
- تا آب پاستا به جوش بیاید گوجه فرنگیها و قارچ های شستهشده را خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به آن بیفزایید و روی شعله ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس روغن زیتون را به مواد اضافه کنید.
- پاستای آبکش شده را اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید و تفت دهید.
- پاستا را در ظرف مناسب ریخته و مرغ را روی پاستا بریزید و نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع پاستا “طرز تهیه پاستا سبزیجات” را مطالعه کنید.
- ۹۹/۰۴/۱۱