خانواده

خانواده و روانشناسی

خانواده

خانواده و روانشناسی

  • ۰
  • ۰
شنیسل گوشت از غذاهای بین‌المللی است که به دلیل خوشمزه و سادگی در پخت، طرفداران خاص خود را دارد.
طرز تهیه شنیسل گوشت

اگر حتی یکبار مزه شنیسل خانگی را چشیده باشید دیگر به سختی تن به خوردن شنیسل‌‌های آماده خواهید داد. به غذاهایی که در آن‌ها گوشت کوبیده بدون استخوان با آرد سوخاری پوشانده شده و در روغن سرخ شود شنیسل گفته می‌شود. اگر شما هم از طرفداران غذاهای سوخاری و خوشمزه هستید با مجله دلتا و طرز تهیه شنیسل گوشت همراه باشید.

مواد لازم

  • گوشت راسته گوساله یک کیلوگرم
  • پودر سوخاری یک استکان
  • تخم‌مرغ ۴ عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • روغن ۲۰۰ گرم

شنیسل گوشت

طرز تهیه شنیسل گوشت

  • برای تهیه شنیسل گوشت، ابتدا گوشت را در اندازه متوسط خرد کرده و سپس هر قطعه گوشت را بکوبید تا نازک شود.
  • تخم‌مرغ ها را با فلفل و نمک درون ظرفی مناسب هم بزنید.
  • در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
  • در این فاصله هر تکه از گوشت را درون پودر سوخاری بغلطانید. سپس تکه های  گوشت را درون تخم مرغ بزنید و مجددا آن را  به پودر سوخاری آغشته کنید.
  • گوشت‌ها را درون روغن داغ سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود سپس گوشت‌های سرخ شده را روی دستمالی تمیز قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. این غذای خوشمزه را درون ظرفی مناسب قرار دهید و به کمک سبزیجات و برش‌های خیار شور و گوجه و … آن را تزیین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع غذاهای بین‌المللی “طرز تهیه دلمه کباب هلندی” را مطالعه کنید.

  • ۹۹/۰۴/۱۵
  • narges nazif

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی