
با نزدیک شدن ترم پاییزه، تب و تاب استایل دانشجویی زیبا و شیک هم به راه میافتد. چه چیزی از این بهتر که آدم در حالی که آراسته و زیباست، در محیط اطرافش حاضر شود و تاثیر خوبی روی اطرافش بگذارد؟ در این مطلب مجله دلتا نکات کاربردی برای انتخاب لباس و استایل دانشجویی آشنا خواهید شد.
نکات کاربردی برای انتخاب لباس و استایل دانشجویی
اولین انتخاب؛ مهمترین انتخاب است
یکی از نکاتی که خیلیها در ست استایل دانشجویی از آن پیروی نمیکنند و مرتکب اشتباه میشوند، لزوم انتخاب آیتم اصلی استایل در مرحله اول است. آیتم اصلی استایل دانشجویی بخشی از آن است که میخواهید بقیه آیتمها را بر اساس آن تهیه کنید و به اصطلاح ست کنید. برای مثال اول از همه مانتو یا بارانی را انتخاب کنید، که بخش بزرگتری از استایل را فرا میگیرد. بقیه وسایل مثل کیف، کفش و سایر اکسسوریها را بر اساس این گزینه انتخاب کنید. این کار به مراتب آسانتر از وقتی است که بخواهید بر اساس یک کوله پشتی بقیه استایل را بسازید.
انتخاب کیف و کوله
وقتی یک جفت کفش بنفش تیره دارید، کافی است نگاهی به چرخه رنگها بیندازید و سراغ رنگهای مکمل یا هم خانواده بنفش بروید. برای رنگهای دیگر نیز از همین روش استفاده کنید.
خیلی رسمی نپوشید
دانشگاه یک محیط خیلی خودمانی نیست و البته که خیلی هم رسمی نیست. برای فضایی که نیمه رسمی است؛ استایل نیمه رسمی داشته باشید. برای مثال بهتر است از پوشیدن کفشهای پاشنهدار خودداری کنید.
مرتب سیاه نپوشید
درست است که استفاده از مقنعه مشکی رایجتر است؛ اما لزومی ندارد که همیشه مشکی بپوشید.
موقع انتخاب مقنعه به دو نکته مهم توجه داشته باشید؛ اول رنگ مقنعه باید به رنگ پوست بیاید، چون مقنعه هم درست مثل آرایش تاثیری مستقیم روی زیباتر به نظر رسیدن صورت شما خواهد داشت.
نکته دوم، رنگ مقنعه باید حداقل به یکی از آیتمهای به کار رفته در استایل بیاید. برای مثال اگر مقنعه سرمهای انتخاب کردهاید و کفشی به این رنگ ندارید، یا شلوارتان سرمهای نیست؛ مانتویی بپوشید که جزئیاتی به رنگ سرمهای داشته باشد.
از اکسسوری غافل نشوید
اکسسوریها نقش مهمی در استایل دانشجویی ایفا میکنند و میتوانند استایل را از یکنواختی دربیاورند. برای مثال وقتی که مانتو و مقنعهای مشکی پوشیدهاید میتوانید با یک شال نخی رنگی و شاد، حال هوای استایلتان را عوض کنید.
استایل چند لایه بسازید
کمکم هوا سرد میشود و نیاز به پوشیدن لباس های گرم بیشتر خواهد شد. برای اینکه در رفت و آمد بین کلاس و محوطه دانشگاه مرتب سرد و گرم نشوید، بهتر است استایل چند لایهای برای خودتان درست کنید و به جای پوشیدن یک آیتم ضخیم و خیلی گرم، چند آیتم نازکتر را روی هم بپوشید. مثلا مانتو را با کاردیگان و کاپشن بلند همراه کنید و با توجه به دمای محیطی که در آن قرار دارید، یک یا دو لایه را کم یا اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر “چه بپوشیم تا شیک دیده شویم؟” را مطالعه کنید.
- ۹۹/۰۸/۰۷