رنگ لباسی که بیشتر در کمد لباس شما به چشم میخورد همین طور اتفاقی انتخاب نشده است و به طبع روحیات و شخصیت شماست که پای آنها را به اینجا کشانده.
محققان روانشناسی معتقدند انتخاب برخی از رنگها میتواند به جنبههای شخصیتیما مربوط باشد. البته هیچ قاعده کلی در این مورد وجود ندارد اما در حقیقت میتوانید پوشش و رنگ لباس را به گونهای انتخاب کنید که با آن پیام مشخصی را برسانید.
در ادامه به محبوبترین رنگهایی که افراد از آنها در پوشش خود استفاده میکنند خواهیم پرداخت و میخواهیم ببینیم رنگ لباس چه چیزی درباره شخصیت میگوید. با مجله دلتا همراه باشید.
رنگ لباس چه چیزی درباره شخصیت میگوید
صورتی: معصومیت
طیفهای تیرهتر صورتی میتواند حسهایی تداعیگر خوشی و هیجان ایجاد کند. طیفهای کمرنگتر را بیشتر به کسب آرامش و حتی فقدان انرژی ربط میدهند. برخی پیامهای مهم این رنگ عبارتند از معصومیت، عشق، فداکاری و بخشندگی.
زرد: خلاقیت
از منظر روانشناختی، زرد رنگ قدرتمندی است. این رنگ با احساسات، خلاقیت و اعتماد به نفس بالا مرتبط است. رنگ زرد هیجان، انگیزش و روحیهی خوب را تداعی میکند.
آبی: آرامش
رنگ آبی اثری آرامش بخش دارد. به گفتهی مشاوران مد و فشن، توصیه میشود در مصاحبههای کاری خود لباسی به رنگ آبی به تن کنید چون این رنگ نماد وفاداری است.
سفید: پاکی
در بسیاری از فرهنگها سفید را رنگ کامل و بینقص بودن میدانند. این رنگ نور، تازگی، پاکی، آرامش، خلوص، خوبی و معصومیت را تداعی میکند.
سبز: طراوت
رنگ سبز بیشک طبیعت را تداعی میکند و آن را از نظر احساسی هم رنگی آرامش بخش میدانند. این رنگ حسی از طراوت، هماهنگی و تعادل ایجاد میکند.
بنفش: پختگی
بنفش را رنگی سلطنتی میدانند. این رنگ تجمل، ثروت و پختگی را تداعی میکند. این رنگ تا مدتها سخت گیر میآمد، به همین دلیل از آن در لباسهای افراد دارای امتیاز استفاده میکردند.
سرخابی: خوشی
سرخابی یک رنگ برجسته است که بیانگر انرژی، حرارت و خوشی است. سرخابی را رنگی جسورانه و با دنیای هنر مرتبط میدانند. به طور کلی توصیه میشود از این رنگ در فعالیتهایی استفاده کنید که به انرژی نیاز دارند مثل تمرینات ایروبیک و قدرتی در باشگاه.
قرمز: شور و حرارت
رنگ قرمز نه تنها تداعیگر حرارت، قدرت، شور و نشاط و عشق، بلکه تداعیگر خطر، پرخاشگری و نفرت نیز است. این رنگ در پوشش حسی از برونگرایی، قدرت و حرارت میدهد.
نارنجی: استقلال
رنگ نارنجی را با استقلال، خودجوشی و نظم مرتبط میدانند. این رنگ میتواند بیانگر ارادهی قوی و رقابتجویی هم باشد.
قهوهای: ثبات
این رنگ که در طبیعت به راحتی یافت می شود اعتبار و ثبات را می رساند. قهوه ای رنگ بسیار خوبی هم برای انتقال اطلاعات جدید یا دشوار است چون گفته می شود جوی خنثی برای گفتگو ایجاد می کند.
خاکستری: بیطرفی
رنگ خاکستری نمادی از بیطرفی و پختگی است. خاکستری بعد از رنگ آبی پراستفادهترین رنگ در مصاحبههای کاری است. این رنگ حسی از اقتدار را به گونهای ملایمتر از رنگ سیاه تداعی میکند.
سیاه: آراستگی
رنگ سیاه را هم طراحان مد و فشن دوست دارند هم جوانها. این رنگ تیره انسجام و آراستگی را تداعی میکند. رنگ سیاه نشانگر قدرت است اما میتواند حسی از خشونت یا محصور شدن را هم برساند.
بیشتر بدانید: برای آشنایی بیشتر با مد و زیبایی “نبایدهایی که درباره لباس سفید باید بدانید” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
گشاد کردن کفش تنگ با ۵ راهکار ساده
ظاهری تاثیر گذار با انتخاب درست رنگ لباس
نبایدهایی که درباره لباس سفید باید بدانید
با مجله مدو زیبائی دلتا همراه باشید .
- ۹۹/۰۸/۲۱